Toggle Mobile Menu

TV og internet

Ved afdelingens opførsel var det Yousee, som var ejer af afdelingens dataanlæg. Alle beboere var derved låst fast til Yousee som udbyder af internet for en ukendt periode.

Der blev pr. august 2019 lavet en aftale, så afdelingens dataanlæg blev åbnet op for 3. parts operatører. Det betyder med andre ord, at beboerne frit kan vælge udbyder blandt de operatører, som har en aftale med TDC om at benytte sig af deres infrastruktur. Det kunne udover Yousee eksempelvis være Fastspeed, som tilbyder hurtige hastigheder på COAX (antennestikket) til en billigere pris end Yousee. Flere beboere har allerede skiftet til Fastspeed med gode erfaringer.

For dem som ønsker fiber kan det informeres, at der er trukket fiberkabler ind i alle boliger ved opførselen. Afdelingen har dog ikke noget distributionsudstyr til fiber. Så for at få mulighed for internet via fiber i fremtiden, skal der laves en evt. afstemning på et beboermøde om at afsætte plads i budgettet til indkøb og montering af distributionsudstyr, hvilket naturligvis vil medføre en mindre lejestigning for alle.