Toggle Mobile Menu

Legeplads

I byggesagens budget blev der afsat 250.000 kr til etablering af en legeplads i Nørrevang. Efter beboermødet i januar 2019 blev der nedsat et legepladsudvalg, som med start fra april 2019 har været igang med ideudvikling og indhentning af tilbud fra leverandører. Idet legepladsetableringen er en del af byggesagen, skulle legepladsudvalget i den sidste ende videreformidle det valgte tilbud til KAB, som efterfølgende skulle forestå indgåelse af kontrakt osv. med leverandøren. 

Det var en meget lang og svær proces med en håndfuld forskellige leverandører i spil. Alle med svingende kvalitet, kvantitet og priser. Det var svært at finde et godt tilbud, som overholder budgettet der er sat. Ikke desto mindre blev der ved årsskiftet indgået aftale med en leverandør, som lavede et rigtig flot tilbud til os. I tilgift forærede leverandøren os officielt en ekstra gave. Nemlig en flagstang som blev rejst udfor fælleshuset.

Legepladsen åbnede for leg i starten af april 2020. Det var legepladsudvalgets intention, at der skulle være afholdt en åbningsceremoni med kage og saftevand. Denne blev dog forpurret af gældende covid-19 regler.

Efter de 3 første måneders leg kan legepladsudvalget nu konludere, at legepladsen er blevet en kæmpe succes. Børnene har taget virkelig godt imod, og der leges flittigt hver dag fra tidligt til sent. Der kan i den forbindelse forekomme en del larm fra området, hvilket ikke alle beboere synes om. Vi opfordrer derfor til, at man tager en snak med sine børn om at holde et lydniveau der er acceptabelt for alle.